FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRIŠTINA: PROSVJED PROTIV SUĐENJA PRIPADNICIMA OVK-A

PRIŠTINA: PROSVJED PROTIV SUĐENJA PRIPADNICIMA OVK-APRIŠTINA,22.studenoga.2004(Hina) - Više tisuća građana prosvjedovaloje u ponedjeljak u Prištini protiv suđenja trojici pripadnikaOslobodilačke vojske Kosova koje je Haški sud optužio za ratnezločine.
PRIŠTINA,22.studenoga.2004(Hina) - Više tisuća građana prosvjedovalo je u ponedjeljak u Prištini protiv suđenja trojici pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova koje je Haški sud optužio za ratne zločine.

Tijekom jednosatnog prosvjeda potpisivana je peticija kojom se brane vrijednosti oslobodilačkog rata na Kosovu i zahtijeva da Haški sud oslobodi Fatmira Limaja, Haradina Baalaja i Isama Musliua jer se optužnice protiv njih, kako je rečeno, temelje na lažima.

Prosvjed, koji su organizirale udruge proizašle iz Oslobodilačke vojske Kosova i Neovisna unija studenata Sveučilišta u Prištini, protekao je mirno i bez incidenata.

Govornici su isticali da Albanci ne pristaju na izjednačavanje borbe Oslobodilačke vojske Kosova sa srpskim zločinima na Kosovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙