FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAJEDNIČKI PROJEKTI HOO-a I HZSN-a

ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskogodbora (HOO) Zlatko Mateša i član Vijeća (HOO) za medije Željko Kavranrazgovarali su s predsjednikom i glavnim tajnikom Hrvatskog zborasportskih novinara (HZSN) Jurom Ozmecom i Marinom Šarecom o suradnjiHZSN-a i HOO-a.
ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i član Vijeća (HOO) za medije Željko Kavran razgovarali su s predsjednikom i glavnim tajnikom Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) Jurom Ozmecom i Marinom Šarecom o suradnji HZSN-a i HOO-a.

Neobično smo zadovoljni načinom na koji športski novinari prate rad HOO-a, a HZSN-u posebno zahvaljujem na pomoći u praćenju velikih športskih priredaba kao što su olimpijske igre, rekao je Mateša, naglasivši da HOO želi proširiti suradnju i na izdavačku djelatnost.

Jura Ozmec je istaknuo da je HZSN, jedan od osnivača HOO-a, spreman kao i do sada pomagati ne samo u tiskanju prigodnih publikacija, "Olimpa", "Službenog glasnika" i "Olimpijskih vijesti", te izradbi web-stranica HOO-a, nego se što je više moguće uključiti u izradbu i tiskanje većih publikacaja važnih za promidžbu olimpizma i hrvatskog športa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙