FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elka kabeli uveli informacijski sustav SAP vrijedan 8 mln kn

ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Zagrebački proizvođač električnihkabela Elka kabeli implementirao je integrirani poslovni informacijskisustav SAP, a vrijednost ovog projekta iznosi osam milijuna kuna inajveća je investicija ove tvrtke u 2004. godini, objavili su danas izElka kabela.
ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Zagrebački proizvođač električnih kabela Elka kabeli implementirao je integrirani poslovni informacijski sustav SAP, a vrijednost ovog projekta iznosi osam milijuna kuna i najveća je investicija ove tvrtke u 2004. godini, objavili su danas iz Elka kabela.

Za uvođenje SAP rješenja u poslovni sustav Elka kabela bile su zadužene tvrtke SAP d.o.o. i b4b d.o.o., a projekt uvođenja SAP-a započeo je u studenome 2003. godine.

Cilj uvođenja SAP-a, kažu u Elka kabelima, bilo je unapređenje i standardizacija poslovnih procesa u logistici i financijama te lakše financijsko izvještavanje sukladno svjetskim poslovnim standardima.

U sklopu modernizacije poslovnih procesa zagrebačka je tvornica električnih kabela implementirala i oko 370 tisuća kuna vrijedan softver za dizajniranje, odnosno konstrukciju kabela, pod nazivom "Cable Builder".

Elka kabeli jedina je tvrtka iz sektora kabelske industrije u ovom dijelu Europe koja u poslovanju koristi ovu suvremenu informatičku aplikaciju za dizajniranje kabela, ističu iz te tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙