FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kofi Annan razočaran poslovima svog sina

UJEDINJENI NARODI, 30. studenog 2004. (Hina/AP) - Glavni tajnik UN-aKofi Annan rekao je u ponedjeljak da je "vrlo razočaran i iznenađen"što je njegov sin do ove veljače nastavio primati uplate od tvrtkekoja je s Irakom imala ugovor u programu nafta za hranu, predmetubrojnih istraga zbog korupcije.
UJEDINJENI NARODI, 30. studenog 2004. (Hina/AP) - Glavni tajnik UN-a Kofi Annan rekao je u ponedjeljak da je "vrlo razočaran i iznenađen" što je njegov sin do ove veljače nastavio primati uplate od tvrtke koja je s Irakom imala ugovor u programu nafta za hranu, predmetu brojnih istraga zbog korupcije.

Annan je rekao da je vjerovao kako su uplate švicarske tvrtke Cotecna Inspection na račun njegova sina Koja Annana prestale 1998. i da nije očekivao da se suradnja nastavila.

No, u petak je glasnogovornik UN-a izvijestio da je odvjetnik Koje Ananna priopćio neovisnom odbor za istragu korupcije u programu nafta za hranu, koji je osnovao glavni tajnik UN-a, kako je mlađi Annan nastavio primati mjesečne uplate do veljače 2004.

Annan je dodao da je njegov sin neovisni poslovni čovjek te da se jedan drugome ne miješaju u poslove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙