FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ANNAN I FISCHER POHVALNO O COLINU POWELLU

UN-POWELLANNAN I FISCHER POHVALNO O COLINU POWELLUNEW YORK, NEW YORK, 15. studenog 2004. (Hina/dpa) - Glavni tajnik UN-aKofi Annan uputio je u ponedjeljak srdačne čestitke američkom državnomtajniku Colinu Powellu koji je odlučio napustiti administracijupredsjednika Georgea W. Busha, izjavio je UN-ov glasnogovornik.
NEW YORK, NEW YORK, 15. studenog 2004. (Hina/dpa) - Glavni tajnik UN-a Kofi Annan uputio je u ponedjeljak srdačne čestitke američkom državnom tajniku Colinu Powellu koji je odlučio napustiti administraciju predsjednika Georgea W. Busha, izjavio je UN-ov glasnogovornik.

"Glavni tajnik UN-a i američki državni tajnik imali su prijazan radni odnos", kazao je Fred Eckhard, dodavši da je multilateralizam Colina Powella bio iznimno cijenjen u UN-u.

Njemački ministar vanjskih poslova Joschka Fischer kazao je da je njegova vlada održavala "izvrstan, prijateljski" odnos s Powellom.

"Želim mu zahvaliti i zaželjeti sve najbolje u budućnosti", kazao je Fischer.

Većina diplomata u UN-u vrlo je obazrivo reagirala na Powellovu ostavku, ustrajući da se radi o unutrašnjoj američkoj stvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙