FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ U RIMU NA SKUPŠTINI ATLANTSKOG VIJEĆA

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićsudjelovat će u srijedu u Rimu na 50. Općoj skupštini međunarodnogAtlantskog vijeća, objavio je u ponedjeljak Ured Predsjednika.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić sudjelovat će u srijedu u Rimu na 50. Općoj skupštini međunarodnog Atlantskog vijeća, objavio je u ponedjeljak Ured Predsjednika.

Tema skupštine je "Budućnost euro-atlantske sigurnosti", a na njoj će uz predstavnike međunarodnog i nacionalnih Atlantskih vijeća sudjelovati i predsjednici Albanije i Makedonije.

Predsjednik Mesić će se tom prigodom susresti s glavnim tajnikom NATO-a Jaapom de Hoopom Schefferom, a u nastavku boravka u Rimu predviđen je susret s talijanskim predsjednikom Carlom Azegliom Ciampijem.

Predsjednik Mesić je prilikom nedavnog boravka u San Marinu primio Zlatnu medalju Predsjedništva Italije. U hrvatskom veleposlanstvu u Rimu, uručit će odlikovanja uglednom talijanskom novinaru Osvaldu Bevilacqui, nekadašnjem zastupniku u Senatu i članu Europskog parlamenta, književniku i novinaru Enzu Betizzi, te direktoru Sveučilišne bolnice u Padovi Adrianu Cestroneu.

Predsjednik Mesić susrest će se također i s predstavnicima hrvatskih udruga u Italiji, stoji u priopćenju Ureda Predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙