FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spevec izabran za člana Odbora direktora UFI-ja

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Na 71. godišnjem kongresuMeđunarodne unije sajmova (UFI), koji se od 14. do 27. studenogodržava u Bangkoku, direktor Zagrebačkog velesajma Davorin Spevecizabran je za člana Odbora direktora UFI-ja.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Na 71. godišnjem kongresu Međunarodne unije sajmova (UFI), koji se od 14. do 27. studenog održava u Bangkoku, direktor Zagrebačkog velesajma Davorin Spevec izabran je za člana Odbora direktora UFI-ja.

Odbor direktora čine direktori sajamskih kuća iz cijeloga svijeta, a zadužen je za provođenje odluka Glavne skupštine i razvojnu politiku UFI-ja, izvijestili su danas sa Zagrebačkog velesajma.

Međunarodna unija sajmova je organizacija koja prezentira globalnu sajamsku industriju. Pomoću svojih 275 članica - organizacija, uključujući 42 međunarodne i nacionalne udruge, UFI je danas prisutan u 71 zemlji u 156 gradova na 5 kontinenta. Kao privilegirani forum za dijalog, glavi cilj UFI-a je predstavljanje svojih članica i sajamske industrije širom svijeta, ističući jedinstvenu karakteristiku sajamskih medija.

Jedan od osnivača UFI-ja, osnovanog 1925. u Parizu, je i Zagrebački velesajam. U dva navrata, 1959. i 1979. godine Zagrebački velesajam bio je domaćin UFI kongresa, a također je jedan od kandidata za sljedeći kongres 2009., godine u kojoj ZV slavi svoju 100. obljetnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙