FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AZTN poziva poduzetnike za mišljenje o ponudi Mepasa

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Agencija za zaštitu tržišnognatjecanja (AZTN) javno je pozvala poduzetnike za dostavljanjemprimjedaba i mišljenja u vezi s prijavom namjere provedbekoncentracije koju je podnijela tvrtka Mepas d.o.o. za unutarnju ivanjsku trgovinu iz Širokog Brijega zbog stjecanja većine dionicasplitskog Brodomerkura.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) javno je pozvala poduzetnike za dostavljanjem primjedaba i mišljenja u vezi s prijavom namjere provedbe koncentracije koju je podnijela tvrtka Mepas d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu iz Širokog Brijega zbog stjecanja većine dionica splitskog Brodomerkura.

U pozivu, koji je Agencija objavila 24. studenoga, navodi se da je tvrtka Mepas na hrvatskom području prisutna putem tvtke Saponia d.d., Osijek te Koestlin d.d., Bjelovar, u kojima je većinski vlasnik.

Tvrtka Brodomerkur d.d., sa sjedištem u Splitu, djeluje na cijelom području RH u različitim djelatnostima, prvenstveno u veleprodaji neprehrambenih proizvoda, društvo ima iznimno širok obujam poslovanja, te se bavi elektroindustrijom i elektroenergetikom, prodajom crne i obojene metalurgije, nemetalima (prodajom boja i lakova), bijelom tehnikom i akustikom i građevinskim materijalom.

Agencija poziva poduzetnike da dostave svoje primjedbe, stavove i mišljenja o mogućim konkretnim značajnim učincima koncentracije poduzetnika na njihovo poslovanje, kao i na moguće značajne učinke koju bi provedba te koncentracije mogla imati na tržišno natjecanje.

Primjedbe, stavovi i mišljenja moraju biti dostavljene Agenciji u pisanom obliku najkasnije do 4. prosinca 2004, navodi se u pozivu koji potpisuje predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja Olgica Spevec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙