FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Geodetska tehnička škola u UNESCO-vom Internetskom natjecanju

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - U okviru međunarodnog projekta"This is Our Time" pod pokroviteljstvom UNESCO-a, Geodetska tehničkaškola iz Zagreba sudjelovat će u petak, 26. studenoga putem Internetau natjecanju "Unite the Nations" i videokonferenciji zajedno s još 140škola iz 36 zemalja sa svih pet kontinenata, priopćeno je danas iz teškole.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - U okviru međunarodnog projekta "This is Our Time" pod pokroviteljstvom UNESCO-a, Geodetska tehnička škola iz Zagreba sudjelovat će u petak, 26. studenoga putem Interneta u natjecanju "Unite the Nations" i videokonferenciji zajedno s još 140 škola iz 36 zemalja sa svih pet kontinenata, priopćeno je danas iz te škole.

Cilj globalnog komunikacijskog projekta je omogućiti mladima da komuniciraju putem Interneta na različite načine i na različite teme, a Geodetska tehnička škola, kao članica CARNeta (Hrvatske akademske istraživačke mreže), u tom UNESCO-vom projektu sudjeluje osmi put.

Tema ovogodišnjeg projekta "This is Our Time" bit će "Dijalog među kulturama", a dva školska tima 'geodeta' će se natjecati u kvizu "This is Our Time" i komunicirati s mladima od Kanade do Indonezije na zadane teme: ropstvo-jučer i danas, glazba, sport, identitet.

Ekipe geodetske škole su se za završno 24-satno natjecanje u znanju putem Interneta i takav oblik druženja pripremali na redovitoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima u informatičkoj učionici što im je dosad donijelo i jedno prvo mjesto na kvizu "Unite the Nations".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙