FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuski lanac hipermarketa kupuje Hypernovu u Poljskoj

VARŠAVA, 15. studenog 2004. (Hina/Dpa) - Francuski lanac hipermarketaCarrefour kupit će 13 hipermarketa Hypernova u Poljskoj od nizozemskoglanca trgovina prehrambenih proizvoda Ahold Polska, no nije objavljenopo kojoj cijeni.
VARŠAVA, 15. studenog 2004. (Hina/Dpa) - Francuski lanac hipermarketa Carrefour kupit će 13 hipermarketa Hypernova u Poljskoj od nizozemskog lanca trgovina prehrambenih proizvoda Ahold Polska, no nije objavljeno po kojoj cijeni.

Transakcija će biti finalizirana u prvom tromjesečju iduće godine, nakon što bude ispunjeno nekoliko zahtjeva, uključujući i sporazum s poljskom agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja.

"Povlačenje našeg ulaganja iz spomenutih hipermarketa doprinijet će smanjenju našega duga", kazao je predsjednik Ahold Polska, Anders Moberg.

Ahold Polska broji 194 super i hipermarketa u Poljskoj i na tom je tržištu prisutan od 1995. Kompanija ima trgovine i u Češkoj i Slovačkoj. Iz svih triju zemalja one su obuhvaćene grupom Ahold Central Europe, koja ostvaruje godišnje neto prihode u visini 1,58 milijardi eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙