FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SOLANA U TAJNOSTI RAZGOVARAO S HAMASOM

LONDON, 25. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Visoki povjerenik EU-a zavanjsku politiku i sigurnost Javier Solana u tajnosti je razgovarao spripadnicima palestinske militantne skupine Hamas, unatoč tomu što seta protuizraelska skupina nalazi na EU-ovu popisu zabranjenihorganizacija, objavio je radio BBC.
LONDON, 25. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Visoki povjerenik EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Javier Solana u tajnosti je razgovarao s pripadnicima palestinske militantne skupine Hamas, unatoč tomu što se ta protuizraelska skupina nalazi na EU-ovu popisu zabranjenih organizacija, objavio je radio BBC.

"Imao sam izravne kontakte s Hamasom, no to se nije dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Ti sastanci nisu trajali dugo. Radilo se samo o prijenosu jasne poruke međunarodne zajednice pripadnicima te organizacije", kazao je Solana za BBC.

On nije želio odgovoriti na pitanje s kim se točno sastao i gdje su se sastanci održali, a na pitanje novinara kada su se oni realizirali odgovorio je: "Prije nekoliko mjeseci."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙