FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSIJA: VOJNI DEZERTERI UBILI DVA POLICAJCA, UZELI TAOCE

MOSKVA, 25. studenog 2004. (Hina/AP) - Pripadnici jedne postrojberuske vojske smještene u blizini Moskve, blizanci Dmitrij i AleksanderOparin, dezertirali su u četvrtak rano ujutro, pritom ubivši dvojicupolicajaca te su sa sobom poveli nekoliko talaca i smjestili se ujednoj zgradi u gradu Dmitrovu blizu Moskve, izvijestili su službeniizvori.
MOSKVA, 25. studenog 2004. (Hina/AP) - Pripadnici jedne postrojbe ruske vojske smještene u blizini Moskve, blizanci Dmitrij i Aleksander Oparin, dezertirali su u četvrtak rano ujutro, pritom ubivši dvojicu policajaca te su sa sobom poveli nekoliko talaca i smjestili se u jednoj zgradi u gradu Dmitrovu blizu Moskve, izvijestili su službeni izvori.

Blizanci su pobjegli iz garnizona u gradu Solnešnogorsku sjeverno od Moskve u četvrtak rano ujutro ponijevši sa sobom oružje i streljivo, izvijestio je glasnogovornik moskovske policije.

Dvojicu policajaca ubili su u trenutku kada su ih oni pokušali zaustaviti, zatim su oteli minibus te se s nekoliko talaca odvezli do jedne stambene zgrade, izvijestilo je rusko ministarstvo obrane.

Zgrada je smještena u predgrađu grada Dmitrova 50-ak kilometara sjeverno od Moskve. Agencije javljaju da su policijske snage opkolile zgradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙