FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BCC Services - novi ime tvrtke Fujitsu Services

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka Fujitsu Services d.o.o. izZagreba, koja je od kraja 2003. u cijelosti u domaćem vlasništvu, od1. studenoga ove godine nosi novo ime - BCC Services, BusinessCritical Computing Services.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka Fujitsu Services d.o.o. iz Zagreba, koja je od kraja 2003. u cijelosti u domaćem vlasništvu, od 1. studenoga ove godine nosi novo ime - BCC Services, Business Critical Computing Services.

Direktor i većinski vlasnik tvrtke Ivan Špelić na današnjoj je konferenciji za novinare istaknuo da ime opisuje jednu od glavnih usluga koju tvrtka nudi na tržištu, a to su informatička rješenja i infrastruktura od kritičnog značaja za poslovanje velikih informatičkih sustava. Ostale usluge su informatički konzalting, dizajniranje rješenja, implementacija, održavanje, podrška i školovanje.

BCC Services, podsjetio je, nastavlja djelovanje tvrtke nastale još 1968. kao zastupništvo britanske kompanije ICL, koja je prerasla 90-ih u vlastitu tvrtku koja je bila prva lokalna podružnica jedne međunarodne informatičke kompanije u Hrvatskoj, a također i prva informatička tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila certifikat ISO 9000 za kvalitetu. U travnju 2002. ICL mijenja naziv u Fujitsu Services, a lokalna tvrtka u Hrvatskoj postaje Fujitsu Services d.o.o.

U posljednjih 18 mjeseci BCC Services je za potrebe razvoja, potpore i prodaje udvostručio broj stručnog osoblja, uglavnom mladog, netom sa FER-a, tako da sada ima 30 zaposlenih, a planira i dodatna zapošljavanja. Velika se pažnja pridaje njihovom daljnjem stručnom razvoju i školovanju te novim tehnologijama u što je od početka ove godine reinvestirano 200.000 eura, rekao je Špelić.

BCC Services je nedavno otvorio svoju prvu podružnicu u Beogradu, te planira daljnje širenje u regiji Jugoistočne Europe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙