FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o suradnji KGZ-a i British Councila

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Potpisivanjem Sporazuma o suradnjiizmeđu Knjižnica grada Zagreba(KGZ) i British Councila danas je islužbeno potvrđena 17-godišnja suradnja između te dvije kulturneinstitucije.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Potpisivanjem Sporazuma o suradnji između Knjižnica grada Zagreba(KGZ) i British Councila danas je i službeno potvrđena 17-godišnja suradnja između te dvije kulturne institucije.

U ime KGZ-a sporazum je potpisala ravnateljica Davorka Bastić, a u ime British Councila u Hrvatskoj direktor Roy Cross, koji je ujedno podsjetio kako British Council upravo obilježava 70. obljetnicu djelovanja na promicanju kulturnih vrijednosti između Velike Britanije i 111 zemalja u svijetu.

Suradnja dviju kulturnih institucija omogućit će građanima bolje informiranje o uslugama i djelatnostima tog britanskog knjižnično-informacijskog centra.

Članovima KGZ-a odobrava se popust od 50 posto za upis u knjižnicu British Councila, koja uz knjige nudi i bogatu zbirku igranih i dokumentarnih filmova, TV-serija, materijale za učenje engleskog, elektroničke baze podataka, časopise i niz drugih pogodnosti.

Kako je rečeno, British Council će KGZ-u redovito donirati 30-ak popularnih britanskih časopisa, a predviđena je i suradnja na području suvremene književnosti, u sklopu koje će britanski pisci biti gosti "Književnog petka".

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙