FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTMIČARI OSLOBODILI ROĐAKINJE IRAČKOG PREMIJERA ALLAWIJA

BAGDAD, 14. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Islamistička skupinaoslobodila je dvije rođakinje premijera iračke privremene vlade IyadaAllawija, ali još uvijek kao taoca drži u zarobljeništvu njegovogrođaka, objavila je u nedjelju arapska satelitska televizija AlJazeera.
BAGDAD, 14. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Islamistička skupina oslobodila je dvije rođakinje premijera iračke privremene vlade Iyada Allawija, ali još uvijek kao taoca drži u zarobljeništvu njegovog rođaka, objavila je u nedjelju arapska satelitska televizija Al Jazeera.

Pozivajući se na neimenovane izvore televizijska postaja nije navela druge detalje, a iranski dužnosnici još nisu komentirali izvješće.

Dosad nepoznata islamistička skupina prošlog je utorka u Bagdadu otela premijerovog 75-godišnjeg bratića Ghazi Allawija, njegovu ženu i njihovu snahu.

Skupina je prijetila da će ih ubiti u roku od 48 sati ako iračka vlada ne prekine ofenzivu koja se pod vodstvom američkih snaga vodi na pobunjeničko uporište Falluju i oslobodi zatvorenike.

Vlada je izjavila da neće dozvoliti da na njene odluke utječe otmica koja se dogodila dan nakon početka velike operacije zauzimanja Falluje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙