FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: ARSEN DEDIĆ I GINO PAOLI U PADOVI

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Gino Paoli će u subotu doći uPadovu kako bi sa svojim starim prijateljem iz Hrvatske, ArsenomDedićem, u Teatru Verdi pjevao na svečanosti povodom 500. presađivanjajetre kirurške ekipe Sveučilišne bolnice u Padovi, najavio jepadovanski dnevni list Il Gazzettino nastup Arsena Dedića i jednog odnajpopularnijih talijanskih kantautora Gina Paolija.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Gino Paoli će u subotu doći u Padovu kako bi sa svojim starim prijateljem iz Hrvatske, Arsenom Dedićem, u Teatru Verdi pjevao na svečanosti povodom 500. presađivanja jetre kirurške ekipe Sveučilišne bolnice u Padovi, najavio je padovanski dnevni list Il Gazzettino nastup Arsena Dedića i jednog od najpopularnijih talijanskih kantautora Gina Paolija.

Paolijev dugogodišnji prijatelj je "Arsen Dedić, pjevač iz Zagreba koji je prošle zime pobijedio težak oblik ciroze jetre zahvaljujući transplantaciji napravljenoj upravo u Padovi", objašnjava se u članku i dodaje kako će se Dedić vratiti u Padovu "s gitarom u ruci, kao jedan od 500 osoba operiranih u Padovi, na svečanosti na koju su pozvani svi protagonisti tog dugog puta, svaki s jednom pričom, svjedočanstvom patnje i straha pobijeđenih nadom i okrunjenih ponovno nađenim životom".

"Riječ je o okrugloj brojci koja svjedoči o putu na kojem su se susreli medicinska znanost i solidarnost mnogih donatora kako bi običnim ljudima, i ponekoj poznatoj osobi, omogućili da vedro gledaju na sutrašnjicu", piše list najavljujući pjevački duet Gina Paolija i Arsena Dedića. Članica kirurške ekipe padovanske bolnice za presađivanje jetre je i dr. Nela Sršen, počasna konzulica Hrvatske u regiji Veneto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙