FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen ubojica svećenika

BANJA LUKA, 18. studenog 2004. (Hina) - Centar javne sigurnosti BanjaLuka službeno je priopćio da je u petak u 13,30 sati u BosanskojGradiški uhićen Bogdan Gigović (34), nastanjen u selu Trebovljani,zbog ubojstva katoličkog svećenika Kazimira Višatickog čije tijelo jepolicija u petak u 9 sati otkrila u župnom dvoru crkve u BosanskojGradiški.
BANJA LUKA, 18. studenog 2004. (Hina) - Centar javne sigurnosti Banja Luka službeno je priopćio da je u petak u 13,30 sati u Bosanskoj Gradiški uhićen Bogdan Gigović (34), nastanjen u selu Trebovljani, zbog ubojstva katoličkog svećenika Kazimira Višatickog čije tijelo je policija u petak u 9 sati otkrila u župnom dvoru crkve u Bosanskoj Gradiški.

Brzom i koordiniranom akcijom, prikupljanjem informacija te na temelju tragova i dokaza na mjestu zločina identificiran je počinitelj ovog ubojstva, stoji u priopćenju CJS Banja Luka.

Policija pretpostavlja da je ubojstvo počinjeno iz koristoljublja, da je svećenik Višaticki u župnom dvoru zatekao osumnjičenog Gigovića u provalnoj krađi te da ga je ovaj usmrtio tupim predmetom.

Gigović je poznat policiji kao počinitelj teških krađa i silovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙