FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koncern Agram većinski vlasnik Bosna osiguranja dd

ZAGREB, 5. studenog 2004. (Hina) - Koncern Agram, kupnjom paketadionica na Sarajevskoj burzi, postao je većinskim vlasnikom Bosnaosiguranja dd, pete tvrtke na ljestvici osiguravateljnih društava uBosni i Hercegovini čiji je tržišni udjel nepunih 10 posto.
ZAGREB, 5. studenog 2004. (Hina) - Koncern Agram, kupnjom paketa dionica na Sarajevskoj burzi, postao je većinskim vlasnikom Bosna osiguranja dd, pete tvrtke na ljestvici osiguravateljnih društava u Bosni i Hercegovini čiji je tržišni udjel nepunih 10 posto.

Kako su izvijestili danas iz Koncerna Agram, transakcija na burzi obavljena je jučer, a njome, navodi se u priopćenju, Koncern Agram preuzima primat na tržištu osiguranja od automobilske odgovornosti u Bosni i Hercegovini.

Sam Koncern, kao poslovni sustav na bosansko-hercegovačkom tržištu osiguranja okuplja tako sada tri društva - Euroherc osiguranje d.d. Mostar, Sunce osiguranje d.d. Sarajevo te Bosna osiguranje d.d Sarajevo, navodi se u kratkom priopćenju bez navođenja pojedinosti i vrijednosti posla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙