FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIŠČEVIĆ RAZGOVARAO S MINISTROM OBRANE BIH

ZAGREB, 19. listopada 2004. (Hina) - Državni tajnik u hrvatskomMinistarstvu vanjskih poslova Hido Biščević razgovarao je u utorak uZagrebu s ministrom obrane BiH Nikolom Radovanovićem u okviru njegovaslužbenog posjeta Republici Hrvatskoj, priopćilo je ministarstvovanjskih poslova RH.
ZAGREB, 19. listopada 2004. (Hina) - Državni tajnik u hrvatskom Ministarstvu vanjskih poslova Hido Biščević razgovarao je u utorak u Zagrebu s ministrom obrane BiH Nikolom Radovanovićem u okviru njegova službenog posjeta Republici Hrvatskoj, priopćilo je ministarstvo vanjskih poslova RH.

Državni tajnik Biščević i ministar Radovanović složili su se da nema formalnih prepreka za suradnju dviju zemalja na području obrane, što može poslužiti širenju stabilnosti i suradnje u regiji te biti poticaj pri rješavanju otvorenih pitanja između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine na ostalim područjima, navodi se u priopćenju.

Osim toga, naglašeni su istovjetni ciljevi Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine - ulazak u Europsku uniju i NATO - te istaknut obostrani interes za što skorijim pristupanjem tim euroatlantskim integracijama, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙