FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet srednjeg intenziteta, bez zastoja

ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Promet u državi je srednjegintenziteta i nema većih zastoja, teče po uglavnom suhim kolnicima iuz dobru vidljivost, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Promet u državi je srednjeg intenziteta i nema većih zastoja, teče po uglavnom suhim kolnicima i uz dobru vidljivost, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Svi važniji mostovi na Jadranu, Jadranska magistrala i ostali cestovni pravci u državi prohodni su za promet svih kategorija vozila, osim dijelova na kojima su u tijeku radovi na obnovi kolnika.

Na području kojim prolazi dionica autoceste A1, Zagreb-Split, tunel Sveti Rok-Maslenica-Posedarje-Zadar 2 i dalje je zbog jake bure brzina vožnje ograničena na 60 kilometara na sat.

Odroni zemlje i kamenja mogući su na Jadranskoj magistrali i na cestama kroz gorja.

Započeli su radovi na proširenju usjeka na Jadranskoj magistrali u mjestu Kalić, a trajat će do 30. studenog. Promet od 7 do 17 sati ići će kroz pogon HE Senj, a od 17 do 7 sati magistralom.

Danas do 16 sati povremeno će se zatvarati Jadranska magistrala u Šibeniku, zbog miniranja na predjelu Vidici ("tri trake"). Promet će se propuštati svakog punog sata po 30 minuta.

Do 8. prosinca dionica D1, Sinj-Klis na predjelu Kukuzovac, bit će zatvorena od 8 do 18 sati. Ponedjeljkom radovi započinju u 8,30 sati, petkom i nedjeljom završavaju do 14 sati. Zatvarat će se svaki puni sat, a vozila će se propuštati 15 minuta. U slučaju lošeg vremena radovi se neće izvoditi i cesta će biti otvorena. Obilazni smjer za osobna vozila je Brnaze-Trilj-Dugopolje (Križice) i obratno.

Od 17. do 26. studenog povremeno će se radi razminiranja zatvarati dionica ceste D1 Knin-Sinj, u mjestu Potravlje od sela Gašpari do skretanja za selo Peruča.

Pojačan je izlaz teretnih vozila preko graničnih prijelaza Bajakovo, Macelj i Bregana. Na ostalim prijelazima za sva vozila nema čekanja.

Od jučer je na području Slovenije obavezna upotreba zimske opreme.

Trajekti na svim linijama plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙