FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Velika gužva na autocesti Zagreb-Slavonski Brod

ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Na autocesti A3 Zagreb-SlavonskiBrod, promet prema Zagrebu vrlo je gust i otežan, kolona vozila duga je 16 do 17 kilometara i počinje već kod Novske, a proteže se dokilometar poslije izlaza za Kutinu, izvijestio je večeras u 20 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, promet prema Zagrebu vrlo je gust i otežan, kolona vozila duga je 16 do 17 kilometara i počinje već kod Novske, a proteže se do kilometar poslije izlaza za Kutinu, izvijestio je večeras u 20 sati Hrvatski auto-klub.

Do zastoja dolazi na kutinskom području, gdje je zbog sanacije mosta Pakra promet preusmjeren s dva na jedan trak. Zato je stara cesta, paralelna s autocestom, znatno protočnija u smjeru Zagreba.

Promet na kritičnoj dionici autoceste Zagreb - Slavonski Brod dodatno usporava magla koja vidljivost ponegdje ograničuje na svega 50 metara.

Na naplatnoj postaji Lučko na ulazu u Zagreb nema čekanja.

Promet je pojačan i na svim važnijim cestama u Hrvatskoj, a ceste su pretežno suhe.

Magla u Gorskom kotaru na području Vrbovskog, Delnica i Gornjeg Jelenja smanjuje vidljivost na samo 50-tak metara, pa je promet usporen i otežan.

Magle mjestimice ima i u Posavini.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija izmjeničnim propuštanjem vozila, zbog odrona potpornog zida.

Tunel Učka prohodan je za sav promet.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorje mogući su odroni zemlje i kamenja.

Do 2. studenog, za vrijeme blagdana Svih Svetih, cesta Osijek-Vinkovci otvorena je za promet svih kategorija vozila. Zbog asfaltiranja ceste na području Ernestinova koje traje do 6. studenog, promet smjerom Osijek-Vinkovci i dalje ide obilazno preko Vukovara.

Na graničnom prijelazu Bregana osobna vozila na izlazu iz Hrvatske čekaju oko pola sata, a nešto kraće se čeka i na malograničnom prijelazu Bregana.

Promet je vrlo gust na ulazu u Hrvatsku preko Bajakova, te na gotovo svim prijelazima s BiH na području Posavine, gdje se čeka 20 do 30 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima promet je povremeno intenzivniji, ali nisu dojavljena dulja zadržavanja.

GP Donji Miholjac otvoren je za sve kategorije vozila.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙