FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jaka vodena bujica na otoku Cresu.

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Promet je slab do srednjegintenziteta i odvija se bez većih zastoja, izvijestio je u 9,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Promet je slab do srednjeg intenziteta i odvija se bez većih zastoja, izvijestio je u 9,30 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog jake vodene bujice koja je zahvatila mjesto Belej, na glavnoj cesti kroz otok Cres, osobna se vozila propuštaju izmjenično, a ostala do daljnjega ne mogu prometovati kroz Belej prema Osoru i Lošinju.

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin bit će zatvorena do 16 sati zbog radova na mostu "Brekina Draga". Obilazan smjer je Gračac-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno.

Promet kroz tunel Učka u potpunosti je normaliziran i tunel je redovno prohodan za sve kategorije vozila.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Večeras nakon 22 sata s graničnog prijelaza Pasjak prema Rijeci (3. MAJ) kreće izvanredan prijevoz iznimno velike širine (6,10 metara). Za to vrijeme navedena trasa bit će u potpunosti zatvorena.

Sutra, uoči blagdana Svih Svetih, na svim važnijim državnim cestama od 15 do 23 sati bit će zabranjen promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo, a ulaz na Maclju. Putnička vozila graničnim prijelazima prometuju bez većih poteškoća.

Skela u Jasenovcu u kvaru je od 9,30.

GP Donji Miholjac otvoren je za putnički promet, dok je teretni još uvijek preusmjeren na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙