FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, ponegdje magla

ZAGREB, 13. studenog 2004. (Hina) - Promet je slab do srednjeintenzivan, ceste su gotovo posvuda mokre ili vlažne, a maglamjestimice smanjuje vidljivost u istočnoj Slavoniji, Gorskom kotaru tena dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb od tunela Vrata do čvoraVrbovsko, izvijestio je u 13,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 13. studenog 2004. (Hina) - Promet je slab do srednje intenzivan, ceste su gotovo posvuda mokre ili vlažne, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u istočnoj Slavoniji, Gorskom kotaru te na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb od tunela Vrata do čvora Vrbovsko, izvijestio je u 13,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, puše jak vjetar.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Danas u 6 sati krenuo je prijevoz izvanrednog tereta na relaciji granični prijelaz Pasjak-Split, koji se trenutno kreće dionicom Jadranske magistrale Karlobag-Maslenički most.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Na GP Stara Gradiška povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila u Hrvatsku.

Na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙