FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Mokre ceste u Istri i na Kvarneru

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Promet je slab do srednjegintenziteta i teče bez većih zastoja, mokre su ceste na područjuIstre i Kvarnera, a magla smanjuje vidljivost na pojedinim dionicamaautoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod i A4 Goričan-Zagreb, izvijestio jejutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Promet je slab do srednjeg intenziteta i teče bez većih zastoja, mokre su ceste na području Istre i Kvarnera, a magla smanjuje vidljivost na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod i A4 Goričan-Zagreb, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Večeras iza 22 sata kreće izvanredan prijevoz iznimno velike širine (6,10 metara), od graničnog prijelaza Pasjak do Rijeke (3. MAJ). Za to vrijeme navedena trasa biti će u potpunosti zatvorena.

Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo, a ulaz na Macelju. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

GP Donji Miholjac otvoren je za putnički promet, dok je teretni još uvijek preusmjeren na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

(Hina) xpp ysp

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙