FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Olujni vjetar i dalje puše

ZAGREB, 15. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski autoklub upozorava vozačena olujni vjetar oko Maslenice, te na mokre i skliske kolnike napodručju između Delnica i Bosiljeva.
ZAGREB, 15. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski autoklub upozorava vozače na olujni vjetar oko Maslenice, te na mokre i skliske kolnike na području između Delnica i Bosiljeva.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog olujnih udara vjetra na dijelu od čvora Kikovica do čvora Delnice, zabranjen je promet teretnim vozilima težima od 3.5 tona, onima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima. Ona voze starom županijskom cestom preko Gornjeg Jelenja.

Krčkim i mostom Dubrovnik, Riječkom obilaznicom i Jadranskom magistralom od Bakra do Senja smiju prometovati sva vozila. Paški most od 20,15 sati također je otvoren za sav promet. Od Senja, preko Karlobaga, do Sv. Marije Magdalene promet je zabranjen samo za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motociklima. Savjetuje se opreznija vožnja i posjedovanje zimske opreme na svim spomenutim prometnicama.

Duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorje mogući su odroni zemlje i kamenja.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu preko GP Macelj i Bajakovo, a ulaz osobnih na Županji.

Na većini linija trajekti plove normalno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙