FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez zastoja

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Cestovni promet u Hrvatskoj jutrosje srednje jakosti i teče bez zastoja, a vozi se po pretežno suhimkolnicima, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Cestovni promet u Hrvatskoj jutros je srednje jakosti i teče bez zastoja, a vozi se po pretežno suhim kolnicima, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magle ima u Lici (dionica autoceste A1, Zagreb-Split, Otočac-Gospić), te mjestimično u Slavoniji (dionice autoceste A3, Zagreb-Lipovac, Nova Gradiška-Slavonski Brod i Velika Kopanica-Županja), izrazito gusta je na cestama istočne Slavonije pa valja voziti pozornije s obzirom na vlažne kolnike na dijelovima s maglom.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija izmjeničnim propuštanjem vozila, zbog odrona potpornog zida. Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorje mogući su odroni zemlje i kamenja.

Izlaz teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana, dok je na Macelju pojačan ulaz. Na svim ostalim prijelazima nema dužih čekanja za sva vozila.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙