FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U Gorskom kotaru ceste pretežito skliske

ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - U Gorskome kotaru noćas su ukinutizimski uvjeti, autocestom A6 Rijeka-Zagreb prometuju sve kategorijevozila, a upotreba zimske opreme ipak se savjetuje na širem područjuDelnica i Gornjeg Jelenja, gdje je i palo najviše snijega, izvijestioje Hrvatski autoklub u 10 sati. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja,jer su ceste u Gorskome kotaru mokre i pretežno skliske.
ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - U Gorskome kotaru noćas su ukinuti zimski uvjeti, autocestom A6 Rijeka-Zagreb prometuju sve kategorije vozila, a upotreba zimske opreme ipak se savjetuje na širem području Delnica i Gornjeg Jelenja, gdje je i palo najviše snijega, izvijestio je Hrvatski autoklub u 10 sati. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, jer su ceste u Gorskome kotaru mokre i pretežno skliske.

Magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, a najviše je ima u unutrašnjosti Istre, Gorskome kotaru, te u dijelu Like. Ceste su mokre u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj.

Na dionicu Jadranske magistrale Split-Omiš-Makarska, te na cestu Žrnovnica-Blato na Cetini učestali su odroni kamenja. Nailazak na odrone moguć je i na gorskim cestama.

Danas između 11 i 17 sati zbog minerskih radova na prijelazu za životinje Medina Gora bit će zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split od čvora Otočac do čvora Perušić. Promet će ići obilazno od čvora Otočac starom državnom cestom D50 do čvor Perušić, i obratno.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Promet teretnih vozila na izlazu iz države preko GP Bajakovo i Macelj i dalje je intenzivan. Osobna vozila uglavnom ne čekaju na prijelaz granice.

Od jučer je u prekidu trajektna linija Drvenik-Sućuraj za otok Hvar. Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙