FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, ponegdje magla, na srednjem Jadranu jak vjetar

ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Zbog kiše koja pada usjeverozapadnom i središnjem dijelu Hrvatske, ceste su mokre iskliske, magle ima u Posavini, Gorskom kotaru i Lici, a na srednjemJadranu puše jak vjetar, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Zbog kiše koja pada u sjeverozapadnom i središnjem dijelu Hrvatske, ceste su mokre i skliske, magle ima u Posavini, Gorskom kotaru i Lici, a na srednjem Jadranu puše jak vjetar, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog jakog vjetra se dionicom autoceste A1 Marune-Maslenica-Posedarje-Zadar prometuje uz ograničenje brzine vožnje: na vijaduktima Baričević i Božići brzina je ograničena na 40 kilometara na sat, a na vijaduktu Rovanjska i Masleničkom mostu na 80 kilometra na sat.

Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Dionicom autoceste Zagreb-Karlovac, od naplatnih postaja Lučko do 4. kilometra zbog radova se vozi dvosmjerno sjevernim kolničkim trakom.

Na graničnom prijelazu Bajakovo i dalje je pojačan izlaz teretnih vozila iz Hrvatske, a na Macelju pojačan je ulaz teretnih vozila. Osobna vozila većinom prijelaza prometuju bez zadržavanja.

GP Donji Miholjac otvoren je za sve kategorije vozila.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙