FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: stanje normalizirano, štete se procjenjuju

ŠIBENIK, 15. studenog 2004. (Hina) - U Šibensko-kninskoj županiji zbogoštećenja vodova u jučerašnjem nevremenu bez struje su još jedinopotrošači na otoku Kapriju, no trebali bi je dobiti do kraja dana,najavili su u šibenskoj Elektri.
ŠIBENIK, 15. studenog 2004. (Hina) - U Šibensko-kninskoj županiji zbog oštećenja vodova u jučerašnjem nevremenu bez struje su još jedino potrošači na otoku Kapriju, no trebali bi je dobiti do kraja dana, najavili su u šibenskoj Elektri.

Pomorski i cestovni promet na šibenskom području danas je u cijelosti normaliziran, izvijestio je Županijski centar za obavješćivanje.

Po dosadašnjim prijavama šteta od jučerašnjeg nevremena u Šibensko-kninskoj županiji procjenjuje se na 86.300 kuna, kaže se u priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave.

Slomljeno granje sa stabala oštetilo je više parkiranih automobila na šibenskom, kninskom, drniškom i vodičkom području. Olujna bura oštetila je krov športske dvorane i osnovne škole u Drnišu, a stradali su i krovovi kuća, novinski kiosci i brodice u cijeloj Županiji, navodi se u policijskom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙