FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jako nevrijeme s burom, kišom i snijegom i na sinjskom području

SINJ, 14. studenog 2004. (Hina) - I sinjsko područje protekle noći tedanas prijepodne zahvatilo je jako nevrijeme s burom, kišom i prvimsnijegom koji pada i u nizinama.
SINJ, 14. studenog 2004. (Hina) - I sinjsko područje protekle noći te danas prijepodne zahvatilo je jako nevrijeme s burom, kišom i prvim snijegom koji pada i u nizinama.

Noćas je palo više od 70 litara kiše po četvornom metru, a bura je pričinila štete na elektro mreži, zbog čega su u nekim naseljima potrošači ostali bez struje, a u Sinjskom polju vjetar je čupao i lomio stabla.

Na cestama se promet odvija otežano.

Zimska služba sinjske Nadcestarije ove jeseni je prvi put na terenu te čisti snijeg na cestama prema državnoj granici na Kamenskom, gdje ga je napadalo i do 10 centimetara, te na lokalnim cestama prema Zelovu i Vrlici.

Nove padaline jedino su dobro došle elektroprivredi, jer je posljednjih nekoliko dana na slijevu Cetine palo više od 150 litara kiše po četvornom metru, što je bitno poboljšalo hidroenergetske prilike na tom slijevu, na kojem su četiri hidroelektrane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙