FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 15. studenoga

ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 15. studenoga.
ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 15. studenoga.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić bit će nazočan obilježavanju 95. obljetnice Zagrebačkog velesajma (19,00 sati, Hrvatsko narodno kazalište)

ZAGREB - Institut za javne financije i Zaklada Friedricha Eberta organiziraju okrugli stol "Siromaštvo i mogućnosti njegova ublažavanja u Hrvatskoj" (10,00 sati, Matica Hrvatska, Strossmayerov trg 4).

ZAGREB - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i CARDS program (Community Assistance for Reconstruction, Development and Stabilisation - Pomoć Europske zajednice u obnovi, razvoju i stabilizaciji), predstavit će zajednički projekt "Jačanje operativne učinkovitosti unutar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva". Cilj projekta je povećanje učinkovitost ministarstva u ispunjavanju obaveza iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i priprema za korištenje predpristupne pomoći u području poljoprivrede i seoskog razvitka (14,00 sati, Hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Udruga "Hrvatski izvoznici" predstavit će model sponzoriranog predstavništva hrvatskih izvoznika u Sultanatu Oman, kao primjer, kako naglašavaju, učinkovitog i troškovno prihvatljivog predstavljanja hrvatskog izvoza i ostvarivanja poslovanja u Omanu i regiji (10,00 sati, Europski dom, Jurišićeva 1).

ZAGREB - Hrvatska veterinarska komora, organizator 3. hrvatskog veterinarskog kongresa, na konferenciji za novinare predstavit će ciljeve njegova održavanja kao i osnovne teme o kojima će se raspravljati na kongresu (11,00 sati, Veterinarska stanica Grada Zagreba, Heinzelova 68).

OPATIJA - Na Danima hrvatskog osiguranja 2005, koji u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i časopisa Osiguranje, počinju u Opatiji, analizirat će se hrvatsko tržište osiguranja, dati usporedbi sa tržištem EU-a te zakonska podloga za obavljanje osiguravateljske djelatnosti. Na početku rada dvodnevnog skupa govorit će ministar financija Ivan Šuker (9,30 sati, Grand Hotel Četiri opatijska cvijeta).

ZAGREB - Vrijednost građevinskih radova koje su izvele građevinske tvrtke s više od pet zaposlenih tijekom 2003. iznosila je 16,19 milijardi kuna, izvijestio je Državni zavod za statistiku. U odnosu na 2002. godinu, kada je iznosila 11,51 milijardi kuna, vrijednost građevinskih radova porasla je 16,7 posto.

ZAGREB - Zagrebačke pekarne Klara u prvih su devet mjeseci ove godine poslovale s neto gubitkom od 4,25 milijuna kuna, što je smanjenje gubitka u odnosu na isto razdoblje lani kada je gubitak iznosio 6,7 milijuna kuna. Prema podacima o poslovanju koje je tvrtka dostavila Zagrebačkoj burzi, ukupni su prihodi u devet mjeseci ove godine iznosili 233,15 milijuna kuna i bili su 5,1 posto viši nego u isto lanjsko doba.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙