FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I dalje obustavljen zračni promet između Zagreba, Splita i Dubrovnika

ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Zbog jakog vjetra obustavljen jezračni promet iz Zagreba prema Splitu i Dubrovniku te obratno, dok sesvi ostali međunarodni i domaći letovi odvijaju prema planu, doznajese poslijepodne u zagrebačkoj Zračnoj luci.
ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Zbog jakog vjetra obustavljen je zračni promet iz Zagreba prema Splitu i Dubrovniku te obratno, dok se svi ostali međunarodni i domaći letovi odvijaju prema planu, doznaje se poslijepodne u zagrebačkoj Zračnoj luci.

Svi dnevni letovi su otkazani, a još se ne zna hoće li zrakoplovi prema Splitu i Dubrovniku iz Zagreba poletjeti navečer, kazao je koordinator prometa Zračne luke Zagreb Dubravko Moštak.

Zrakoplov za Split iz Zagreba bi trebao poletjeti u 21,05 sati, a za Dubrovnik u 21,10 sati. Odluku o polijetanju donosi kompanija, odnosno Croatia airlines, koja let može odgoditi ili i otkazati u zadnji čas, kazao je Moštak.

Dodao je da se svi međunarodni letovi poslijepodne odvijaju prema planu, dok je na domaćim linijama poletio zrakoplov za Pulu.

Na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru kažu da su u Zagreb stigli svi predviđeni autobusi, osim onih s otoka, koji su otkazani zbog problema u trajektnom prijevozu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙