FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nevrijeme i obilna kiša u Istarskoj županiji

PULA,10. studenoga(Hina) - Nevrijeme praćeno obilnom kišom igrmljavinom zahvatilo je noćas i jutros Istarsku županiju, a popodatcima pulske meteorološke postaje do danas u 14 sati na rovinjskomje području palo čak 86 litara kiše po četvornom metru.
PULA,10. studenoga(Hina) - Nevrijeme praćeno obilnom kišom i grmljavinom zahvatilo je noćas i jutros Istarsku županiju, a po podatcima pulske meteorološke postaje do danas u 14 sati na rovinjskom je području palo čak 86 litara kiše po četvornom metru.

Na području Pule pale su 44 litre, a u Poreču 41 litra kiše po četvornom metru.

Zbog obilne kiše, koja i dalje pada, tijekom dana dogodilo se pet prometnih nesreća, u kojima je u Puli jedna osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Policija stoga upozorava vozače da zbog skliskih kolnika i kiše, koja se na njima zadržava, prilagode vožnju vremenskim prilikama.

Pulskom poduzeću "Herculanea" tijekom dana stiglo je više od 30 poziva za odčepljivanje kanalizacijskih cijevi i ispumpavanje vode iz podruma, a dvije cisterne i jedan specijalni stroj dežurne ekipe "Herculanee" i dalje su na terenu.

Kako se doznaje u pulskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi, vatrogasci su imali petnaestak intervencija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙