FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NEVRIJEME PROMETNO IZOLIRALO HERCEGOVINU

MOSTAR, 14. studenog 2004. (Hina) - Obilne snježne padaline u nedjeljusu prometno izolirale Hercegovinu od ostatka države, a olujnonevrijeme prouzročilo je prekid opskrbe električnom energijom u višemjesta na području Hercegovine.
MOSTAR, 14. studenog 2004. (Hina) - Obilne snježne padaline u nedjelju su prometno izolirale Hercegovinu od ostatka države, a olujno nevrijeme prouzročilo je prekid opskrbe električnom energijom u više mjesta na području Hercegovine.

"Zbog jakih snježnih padalina danas je od 12.20 prekinut promet na putnom pravcu M-17, glavnoj magistralnoj cesti u zemlji na prijevoju Bradina, između Mostara i Sarajeva. Zbog snažnih snježnih padalina od 9.30 sati u prekidu je i promet na magistralnoj cesti Livno - Kupres, a od 10.05 sati i na dionici Bugojno - Kupres", objavili su iz Saveza hrvatskih auto moto klubova u Bosni i Hercegovini (HAK BiH).

Vidljivost je na mnogim cestovnim pravcima smanjena, a snijeg se zadržava na kolnicima.

Iz HAK-a BiH su vozače pozvali da na put ne kreću bez velike potrebe te da voze maksimalno oprezno uz obvezno korištenje zimske opreme.

Olujni vjetar otežao je opskrbu električnom energijom na širem području zapadne Hercegovine i Bosne, u općinama Tomislavgrad i Livno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙