FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jaka olujna, na mahove orkanska bura na splitskom području

SPLIT, 14. studenog 2004. (Hina) - Olujna, na mahove orkanska bura,koja na širem splitskom području puše i do 140 kilometara na sat,jutro je poremetila sav promet , a osobito trajektni te zračnipromet.
SPLIT, 14. studenog 2004. (Hina) - Olujna, na mahove orkanska bura, koja na širem splitskom području puše i do 140 kilometara na sat, jutro je poremetila sav promet , a osobito trajektni te zračni promet.

Trajektni promet s otocima u potpunom je u prekidu, kao i zračni, jer je u splitskoj zračnoj luci za sada prekinut sav promet na domaćim i međunarodnim linijama.

U samom gradu Splitu, veliki su potoci vode koji onemogućavaju vožnju automobilima.

Također, nošeni jakim vjetrom, po ulicama gradu lete različiti papirnati i metalni otpatci, te kante od smeća, a puno je oborenih grana i drveća. Iz Županijskog centra za obavješćivanje upozoravaju vozače na teško stanje na prometnicama te preporučuju da, bez prijeke potrebe, ne voze automobile.

slični su problemi i na srednjodalmatinskim otocima, a na Braču i Hvaru neke su ceste zatvorene.

U prekidu su gotovo sve trajektne i brzo brodske linije, doznaje se u splitskoj ispostavi Jadrolinije.

Od jutros u 6,30 sati u prekidu je linija Sućuraj-Drvenik, a u 7 sati nisu krenule ni brzobrodske linije i to katamarani na liniji Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i katamaran koji povezuje Jelsu, Bol i Split.

U potpunom je prekidu trajektna linija Starigrad - Split, Rogač - Split, a zbog jakih olujnih udara nije isplovio ni trajekt "Ivan Zajc" iz Visa prema Splitu.

U prekidu je i trajektna linija prema Supetru, na otoku Braču, a trajekt u 9 sati nije isplovio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙