FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ZAGREB - Jedna osoba je poginula u sudaru dvaju vozila, jutros na autocesti Lipovac - Zagreb kod Ježeva, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Nesreća se dogodila na 220. kilometru autoceste u smjeru Zagreba. Do završetka očevida, kojim se ispituju sve okolnosti nesreće, na tom se dijelu prometuje zaustavnim trakom.

ERNESTINOVO - U Trafostanici Ernestinovo svečano će se obilježiti ponovno povezivanje prijenosnih mreža i početak trgovanja električnom energijom između kontinentalne i jugoistočne Europe. Elektroenergetski sustavi jugoistočne i kontinentalne Europe ponovno su spojeni 10. listopada, a trgovina strujom započela je početkom studenoga. Rekonekcijom je stvoreno elektroenergetsko područje sa 450 milijuna ljudi u 22 države, s godišnjom potrošnjom električne energije od približno 2.300 teravatsati, što je jedan od dva najveća takva sustava u svijetu.

ZAGREB - Između Gospića i Tunela Sveti Rok puše olujni vjetar. Bura je oslabila, pa trajekti za Rab i Pag plove, a i na ostalim trajektnim linijama prometuje se redovito. Paški most je također otvoren za sav promet, kao i Maslenički i Krčki. Na svim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

ZAGREB - Na Jadranu većinom suho i djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. U kopnenim predjelima prijepodne oblačno, ponegdje slaba kiša, gdjegod nakratko možda i malo snijega. Prema sredini dana oborine će uglavnom prestati, a poslijepodne i djelomice razvedriti. Vjetar slab, na Jadranu u početku još mjestimice umjerena bura i sjeverozapadnjak, a poslijepodne jugo. Najviša tempertura zraka bit će između tri i osam, a na Jadranu 12 i 16 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙