FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Lici pada snijeg i puše olujna bura

GOSPIĆ, 14. studenog 2004. (Hina) - U Lici - na području Plitvica,Kapele, Vratnika, Baških Oštarija i Udbine, pada snijeg, koji za sadane uzrokuje teškoće u cestovnom prometu, no olujna bura prouzročila jeznatne štete u mnogim krajevima Like te u Primorju.
GOSPIĆ, 14. studenog 2004. (Hina) - U Lici - na području Plitvica, Kapele, Vratnika, Baških Oštarija i Udbine, pada snijeg, koji za sada ne uzrokuje teškoće u cestovnom prometu, no olujna bura prouzročila je znatne štete u mnogim krajevima Like te u Primorju.

U Korenici je jutros bura odnjela krov sa zgrade Stanice za tehnički pregled vozila, te se on srušio na kolnik ličke magistrale. Na tom dijelu promet je otežan i teče preko ugibališta, doznaje se Policijskoj upravi ličko-senjskoj.

Bura je uzrokovala i kvarove na dalekovodima: na području Sinca srušena su dva stupa, a električne struje nema ni u naseljima Podgorja od Jablanca do Karlobaga. U kvaru su i dalekovodi na području Korenice, Ramljana i Plitvičkih jezera.

Rad terenskim ekipama "Elektrolike" koje pokušavaju otkloniti kvarove, otežava bura koja na mahove puše i preko 150 kilometara na sat, doznaje se u dispečerskom Centru "Elektrolike" u Gospiću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙