FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ž.Cujzek novi načelnik krapinsko-zagorske policije

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova MarijanMlinarić na prijedlog ravnatelja policije Ivica Franića imenovao jeŽeljka Cujzeka načelnikom krapinsko-zagorske Policijske uprave, kojije do sada obavljao dužnost pročelnika Ureda načelnika Uprave,priopćio je danas MUP.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić na prijedlog ravnatelja policije Ivica Franića imenovao je Željka Cujzeka načelnikom krapinsko-zagorske Policijske uprave, koji je do sada obavljao dužnost pročelnika Ureda načelnika Uprave, priopćio je danas MUP.

Dosadašnji načelnik PU-a Dubravko Teur preuzima dužnost načelnika Policijske postaje u Samoboru u zagrebačkoj Policijskoj upravi iz koje je i došao na mjesto načelnika krapinsko-zagorske Policijske uprave.

Dosadašnji načelnik Policijske postaje u Samoboru Zoran Cvetnić premješten je u skladu sa svojim zvanjem i stručnom spremom u II. policijsku postaju na Črnomercu u zagrebačku Policijsku upravu.

Imenovanja su provedena u skladu s nastojanjima da se poboljša učinkovitost policije, stoji, uz ostalo, u priopćenju Odjela za odnose s javnošću MUP-a .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙