FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BELGIJSKO IZASLANSTVO U UTORAK U POSJETU MUP-U

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Izaslanstvo vlade i parlamentaKraljevine Belgije, na čelu s potpredsjednikom Vlade i ministromunutarnjih poslova Patrickom Dewaelom dolazi u utorak u dvodnevniposjet Hrvatskoj, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Izaslanstvo vlade i parlamenta Kraljevine Belgije, na čelu s potpredsjednikom Vlade i ministrom unutarnjih poslova Patrickom Dewaelom dolazi u utorak u dvodnevni posjet Hrvatskoj, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Belgijski dužnosnici sastat će se s ministrom unutarnjih poslova Marijanom Mlinarićem i s dužnosnicima Hrvatskog sabora.

Ministri Mlinarić i Dewael razgovarat će o bilateralnoj suradnji dvaju ministarstava i izmjeni podataka, prije svega na planu ilegalnih migracija, kriminala i međunarodnog terorizma.

Predviđeno je i potpisivanje Ugovora između vlade Republike Hrvatske i vlade Kraljevine Belgije o policijskoj suradnji, stoji u priopćenju.

Potpredsjednik belgijske vlade Dewael održat će u zagrebačkom hotelu Sheraton predavanje o reorganizaciji belgijske policije.

U srijedu 20. listopada, belgijsko izaslanstvo posjetit će Dubrovnik, gdje će se susresti s predstavnicima grada i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, stoji u priopćenju MUP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙