FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dell ostvario rekordnu zaradu

ROUND ROCK, 12. studenog 2004. (Hina/Dpa) - Najveći svjetski proizvođačosobnih računala Dell Inc. objavio je rekordne prihode, dobit i brojisporuka u "svom najboljem razdoblju u povijesti izvješćivanja orezultatima poslovanja".
ROUND ROCK, 12. studenog 2004. (Hina/Dpa) - Najveći svjetski proizvođač osobnih računala Dell Inc. objavio je rekordne prihode, dobit i broj isporuka u "svom najboljem razdoblju u povijesti izvješćivanja o rezultatima poslovanja".

Dell-ovi su prihodi porasli 18 posto u odnosu na isto tromjesečje prošle godine, na 12,5 milijardi dolara. Rezultat je to nastavljenog velikog rasta prodaje, od 27 posto, u Europi, na Bliskom istoku i u Africi te 25 posto u Aziji i na Pacifiku i u Japanu. U SAD-u Dell-ov rast proizlazi iz 20-postotnog porasta potrošnje poslovnih klijenata.

Dobit kompanije porasla je na 846 milijuna dolara, u odnosu na 677 milijuna dolara u istom razdoblju prošle godine.

Izvršni direktor kompanije Kevin Rollins naglasio je da je tvrtka "godinu dana ranije ostvarila obveze iz petogodišnjeg plana po kojem bi do 2007. trebala biti dosegnuta godišnja razina prodaje od 60 milijardi dolara".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙