FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka otvara predstavništvo u New Yorku

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Prehrambena industrija Podravkaotvorit će početkom iduće godine svoje predstavništvo u New Yorku -Podravka International USA, objavili su iz te kompanije.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Prehrambena industrija Podravka otvorit će početkom iduće godine svoje predstavništvo u New Yorku - Podravka International USA, objavili su iz te kompanije.

Distribucija Podravkinih proizvoda na američko i kanadsko tržište obavljaju tri distributera, a aktivnim prisustvom putem tamošnjeg predstavništva osigurat će se još kvalitetnije upravljanje poslovnim procesima na tom tržištu koje svake godine bilježi znatan rast, pojasnili su u Podravki.

Dodali su kako ovim ulaganjem Podravka želi na američkom tržištu zadržati dominantnu ulogu u tzv. etničkim segmentima u kategoriji dodataka jelima, a isto tako i razvijati poziciju na općem tržištu.

Na tržište SAD-a i Kanade Podravka izvozi Vegetu, Podravka jela (juhe, talianette, Fant), konzerve Podravkine mesne industrije Danice, te prerađevine voća i povrća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙