FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VŽ burza: nastavlja se redovito trgovanje

VARAŽDIN, 11. studenog 2004. (Hina) - Redovito trgovanje naVaraždinskoj burzi započet će u 13,30 sati, izvijestili su nešto prije13 sati s Varaždinske burze na kojoj je početak trgovanja danas bioodgođen zbog tehničkih problema.
VARAŽDIN, 11. studenog 2004. (Hina) - Redovito trgovanje na Varaždinskoj burzi započet će u 13,30 sati, izvijestili su nešto prije 13 sati s Varaždinske burze na kojoj je početak trgovanja danas bio odgođen zbog tehničkih problema.

Naime, prilikom pokretanja trgovinskog sustava Varaždinske burze BTS (Burzovnog Trgovinskog Sustava) došlo do pogreške na bazi podataka, objašnjavaju s te burze.

Da bi se trgovanje nastavilo s istim stanjem baze podataka s kojim je završilo prethodnog dana, pokrenuta je standardizirana procedura ispitivanja ispravnosti baze podataka.

Iako je došlo do oštećenja baze podataka, niti jedan vitalni podatak nije izgubljen zahvaljujući učinkovitom sustavu rezervnih kopija trgovinskih podataka. Dakle, baza podataka je uspješno vraćena u prvobitno stanje, navodi se u priopćenju Varaždinske burze.

Trgovanje se nastavlja sukladno Pravilima trgovanja Varaždinske burze kroz tzv. preopen razdoblje u kojemu će svi članovi burze moći pristupiti sustavu za trgovanje BTS, konsolidirati stanje naloga i nakon toga započeti redovito trgovanje.

Preopen razdoblje započinje u 13 sati, a redovito trgovanje započinje u 13,30 sati, izvijestili su sa Varaždinske burze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙