FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Mokre ceste u Hrvatskom zagorju i Gorkom kotaru,

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Mokre su pojedine ceste u Hrvatskomzagorju i Gorskom kotaru, te u istočnoj Slavoniji, a na tim jepodručjima povremeno ima i magle, izvijestio je u 13 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Mokre su pojedine ceste u Hrvatskom zagorju i Gorskom kotaru, te u istočnoj Slavoniji, a na tim je područjima povremeno ima i magle, izvijestio je u 13 sati Hrvatski auto-klub.

Otvorena je državna cesta D414 na Pelješcu od Trstenika prema Orebiću koja je bila zatvorena zbog prometne nezgode, izvijestio je rano popodne Hrvatski auto-klub.

Danas, s početkom u 21 sat, počinje izvanredni prijevoz uz policijsku i tehničku pratnju. Kretat će se na relaciji granični prijelaz Pasjak – D8 – čvor Matulji A7 – tunel Učka – Pazin A8 – Poreč D302 - Novigrad Istarski (marina).

Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija izmjeničnim propuštanjem vozila, zbog odrona potpornog zida.

Takva regulacija prometa vrijedi i na D1 u mjestu Koljane kod Sinja, iz istog razloga. Izlaz teretnih vozila iz Hrvatske pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Bajakovo, a ulaz povremeno na Macelju. Osobna vozila većinom prijelaza prometuju nesmetano.

GP Donji Miholjac otvoren je za sve kategorije vozila.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙