FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IBM predstavio nove sustave za pohranu podataka

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Informatička korporacija IBMpredstavila je danas nove sustave za pohranu podataka pod nazivomDS6000 i DS8000.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Informatička korporacija IBM predstavila je danas nove sustave za pohranu podataka pod nazivom DS6000 i DS8000.

Sustavi se temelje na procesorskoj tehnologiji i rješenjima koja omogućuju korisnicima da virtualizacijom i dijeljenjem kapaciteta među različitim serverima i aplikacijama značajno poboljšaju iskoristivost sustava za pohranu, istaknuli su Lee E. Rosen, izvršni direktor za brand i proizvode Storage, IBM EMEA, i Rudi Overmars, direktor prodaje, IBM EMEA na predstavljanju novih IBM-ovih rješenja poslovnoj publici.

Po njihovoj ocjeni, riječ je o najznačajnijoj novosti iz područja pohrane podataka u posljednjih desetak godina. Poslovnim korisnicima smanjuju se troškove bez obzira na veličinu pojedine tvrtke i organizacije, pojednostavljuju postojeće IT infrastrukture, poboljšava zaštita podataka i osigurava učinkovitije upravljanje informacijama tijekom njihova životnog vijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙