FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ograničena serija iPoda s potpisima grupe U2

NEW YORK, 27. listopada 2004. (Hina/AFP) - Apple je s rock grupom U2sklopio ugovor, prvi takve vrste, kojemu je cilj još višepopularizirati prijenosni uređaj za reprodukciju glazbe iPod.
NEW YORK, 27. listopada 2004. (Hina/AFP) - Apple je s rock grupom U2 sklopio ugovor, prvi takve vrste, kojemu je cilj još više popularizirati prijenosni uređaj za reprodukciju glazbe iPod.

Računajući na to da kraj godine prodavačima elektronike tradicionalno donosi najveće zarade, Apple će sredinom studenoga pustiti u prodaju ograničenu seriju iPoda s potpisom članova irske grupe U2.

"IPod U2", iznimno u crnoj i crvenoj boji, moći će pohraniti 5000 pjesama (20 gigabajta memorije), a u SAD-u će stajati 349 dolara.

S druge strane, kako je priopćio Apple, na stranicama on-line servisa za razmjenu glazbe iTunes moći će se naručiti "The Complete U2" s 400 pjesama i "još 25 rijetkih ili nikad objavljenih naslova".

Virtualni paket moći će se nabaviti na iTunesu od kraja studenoga "za područje SAD-a i Europe", naglasio je Apple, ne spominjući pritom hoće li se "iPod U2" moći nabaviti izvan SAD-a.

"Glazba i tehnologija već su bile rođaci, a sad su postale i susjedi", rekao je Bono dodajući kako je iPod "najuzbudljiviji predmet nakon električne gitare".

Gitarist grupe The Edge tvrdi da ugovor s Appleom nije "obična prodaja". "Riječ je o tehnološkom partnerstvu", rekao je The Edge govoreći za CNBC.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙