FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ekonomski fakultet i Osiguranje Zagreb potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Osiguranje Zagreb i zagrebačkiEkonomski fakultet potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji kojiobuhvaća realizaciju projekta obnove, odnosno preuređenje i opremanjenajveće dvorane za poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Osiguranje Zagreb i zagrebački Ekonomski fakultet potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji koji obuhvaća realizaciju projekta obnove, odnosno preuređenje i opremanje najveće dvorane za poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu.

Ugovor su potpisali predsjednica Uprave Osiguranja Zagreb Petra Tarle i dekan Ekonomskog fakulteta Ivan Lovrinović, koji na novinarsko traženje nisu iznijeli njegovu vrijednost.

Dio sredstava, kazao je Lovrinović, biti će utrošen i za usavršavanje nastavnog kadra - asistenata i docenata. Dodao je kako je danas potpisani ugovor potvrda otvaranja fakulteta prema "business sektoru" te kako je to još jedan korak u jačanju suradnje znanosti i gospodarstva.

Petra Tarle naglasila je kako ova suradnja sa Ekonomskim fakultetom ima za cilj doprinijeti da taj fakultet postane rasadnik novih znanstvenih kadrova koji se mogu mjeriti sa onima sa svjetskih sveučilišta. Također je istaknula kako će pokušati uspostaviti suradnju i sa ostalim fakultetima.

Što se tiče poslovnih planova Osiguranja Zagreb Tarle je naglasila kako do kraja ove godine planiraju svoje poslovanje proširiti na tržište Bosne i Hercegovine, točnije u gradove Banja Luku, Sarajevo i Mostar. Planiraju također i prodor na tržište Srbije i Crne Gore.

U ovoj godini Osiguranje Zagreb očekuje da će ostvariti premijski prihod u iznosu od 370 milijuna kuna te rast bilančne sume koja će iznositi više od 950 milijuna kuna.

U strukturi portfelja Osiguranja Zagreb, osiguranja života čine 47,3 posto, dok preostalih 52,7 posto otpada na sve oblike neživotnih osiguranja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙