FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Mlinarić na europskoj konferenciji u Nizizemskoj

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski ministar unutarnjih poslovaMarijan Mlinarić sudjeluje na prvoj konferenciji ministara nadležnihza integraciju u Europu koja se u Groeningenu u Nizozemskoj održava oddanas do četvrtka, 11. studenog, priopćilo je Ministarstvo unutarnjihposlova.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić sudjeluje na prvoj konferenciji ministara nadležnih za integraciju u Europu koja se u Groeningenu u Nizozemskoj održava od danas do četvrtka, 11. studenog, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

U radu skupa sudjeluju ministri 25 država članica Europske unije i zemalja kandidata za članstvo, a organizirala ga je Nizozemska, predsjedateljica Europskom unijom.

Cilj je skupa učvrstiti političku potporu integraciji etničkih manjina, bitnoj za jedinstvo europskih društava, te izmijeniti iskustva javnih vlasti na tom području, osobito kad je riječ o integraciji mladih imigranata.

Dvodnevni će sastanak hrvatsko izaslanstvo predvođeno ministrom Mlinarićem iskoristiti i za brojne dvostrane susrete, među inima s nizozemskom ministricom za integracije i imigracije Ritom Verdonk te s njemačkim i austrijskim ministrima unutarnjih poslova Ottom Schilyjem i Erikom Strasser.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙