FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBAVIJEST UREDNIŠTVIMA: IZMJENA PROGRAMA POSJETA PREDSJEDNIKA ICTY-A

ZAGREB,4. studenoga(Hina) - Program posjeta predsjednika Haškog suda(ICTY) Theodora Merona Hrvatskoj, koji je trebao početi danas ujutro,pomaknut je za poslijepodne zbog Meronovog kasnijeg dolaska u Zagreb,izviješteno je u četvrtak iz Vlade.
ZAGREB,4. studenoga(Hina) - Program posjeta predsjednika Haškog suda (ICTY) Theodora Merona Hrvatskoj, koji je trebao početi danas ujutro, pomaknut je za poslijepodne zbog Meronovog kasnijeg dolaska u Zagreb, izviješteno je u četvrtak iz Vlade.

Sastanak suca Merona s predsjednikom Vlade Ivom Sanaderom, s kojim je trebao prijepodne početi program posjeta, otkazan je zbog odlaska hrvatskog premijera u Bruxelles, kazao je glasnogovornik Vlade Ratko Maček.

Meron će se po dolasku sastati s ministrom vanjskih poslova Miomirom Žužulom u 14.30, nakon čega su za 15 sati predviđene njihove izjave za novinare.

Posjet Vrhovnom sudu RH i sastanak s njegovim predsjednikom Ivicom Crnićem zakazan je za 16 sati a nakon njega su također predviđene izjave za tisak, priopćeno je iz suda.

Predsjednik ICTY-a u 17 sati će u Vrhovnom sudu održati predavanje na koje su pozvani pravosudni i državni dužnosnici te predstavnici Diplomatskog zbora.

Sastanak Theodora Merona s ministricom pravosuđa Vesnom Škare Ožbolt predviđen za danas, održat će se u petak s početkom u 10:30 sati i izjavama predviđenim za 11:30, priopćilo je Ministarstvo pravosuđa.

Sastanak Merona s predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem održat će se u petak u ranije zakazano vrijeme u 13:30 sati, potvrđeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Haškog suda u petak će se sastati i s predsjednikom Županijaskog suda u Zagrebu Božidarom Rumenjakom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙