FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREGOVORI O IRANSKOM NUKLEARNOM PROGRAMU SE NASTAVLJAJU U SUBOTU

BEČ, 6. studenog 2004. (Hina/AFP) - Pregovori između Europske unije iIrana o iranskom nuklearnom programu, vođeni u Parizu kako bi seizbjeglo predavanje tog predmeta Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda,zapali u petak navečer u slijepu ulicu, nastavit će se u subotu, rekaoje jedan zapadni diplomat u telefonskom razgovoru za agenciju Francepresse.
BEČ, 6. studenog 2004. (Hina/AFP) - Pregovori između Europske unije i Irana o iranskom nuklearnom programu, vođeni u Parizu kako bi se izbjeglo predavanje tog predmeta Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda, zapali u petak navečer u slijepu ulicu, nastavit će se u subotu, rekao je jedan zapadni diplomat u telefonskom razgovoru za agenciju France presse.

"Nakon dugosatnih pregovora nisu mogli postići sporazum o trajanju obustave aktivnosti obogaćivana urana", rekao je taj diplomat.

Predstavnici europske trojke (Francuske, Njemačke, Velike Britanije) žele uvjeriti Iran da prekine svoje aktivnosti obogaćivanja urana u zamjenu za što mu nude nuklearnu suradnju s Europskom unijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙