FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARAFAT "IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI"

PARIZ, 5. studenog 2004. (Hina/AFP) - Predsjednik palestinske državeJaser Arafat nije u stanju moždane smrti već u prijelaznoj komi"između života i smrti", kazala je u petak na radiju RTL Leila Chahid,predstavnica Palestinskih vlasti u Francuskoj.
PARIZ, 5. studenog 2004. (Hina/AFP) - Predsjednik palestinske države Jaser Arafat nije u stanju moždane smrti već u prijelaznoj komi "između života i smrti", kazala je u petak na radiju RTL Leila Chahid, predstavnica Palestinskih vlasti u Francuskoj.

"Kategorički demantiram", kazala je Chahid, informacije objavljene iz francuskog medicinskog izvora prema kojemu je 75-godišnji Arafat od četvrtka u stanju moždane smrti te se nalazi u komi četvrtog stupnja.

Ona je međutim priznala da se palestinski vođa, na liječenju u vojnoj bolnici Percy u Clamartu, zapadno od Pariza, nalazi "između života i smrti".

U komi je i "može se probuditi ili ne", kazala je ona, ističući da je komatozno stanje "ono u kojem možete ostati dugo i iz kojeg se možete izvući".

Chahid je još dodala da "svi Arafatovi vitalni organi funkcioniraju", navodeći kako "su mu oči bile otvorene" te da se "smješkao" tijekom posjeta Jacquesa Chiraca u četvrtak popodne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙